Vaak zie je een woning en die valt niet binnen het "BUDGET". Met Duokoop koopt u uw huis op een nieuwe manier met lagere maandlasten.

Als koper herkent u het vast wel; u heeft uw droomhuis gezien- het huis waar u graag zou willen wonen- maar het is eigenlijk net iets te duur voor u. De toetsingscriteria van banken bij het verstrekken van een hypotheek zijn zeer streng. Als u niet aan alle regels voldoet wordt er geen hypothecaire lening verstrekt en kunt u uw droomhuis niet kopen.

De Duokoop regeling brengt het kopen van uw droomhuis misschien wel binnen uw bereik. Indien u koopt met gebruikmaking van de Duokoop regeling hoeft u alleen het huis te kopen en niet de grond. Bij de Duokoop regeling wordt de grond in erfpacht uitgegeven en “huurt” u derhalve de grond.

Volledig fiscaal aftrekbaar!

Duokoop compenseert het verplicht aflossen van nieuwe hypotheken.”Te Dure’ huizen kunnen zo toch binnen handbereik komen. Voor het gebruik van de grond betaalt de koper een maandelijkse vergoeding. Deze vergoeding is volledig fiscaal atrekbaar. De koper kan bovendien op elk gewenst moment de grond bijkopen en alsnog volledig eigenaar worden. De verkopende partij kan een woning voor een scherpe prijs aanbieden.

Voordelen:

  • De woning wordt voor een lager bedrag aangeboden: grotere doelgroep.
  • In de meeste situaties is er een snellere verkooptijd
  • U behoudt altijd het recht om uw woning in volle eigendom te (ver)kopen
  • Erfpacht volledig fiscaal aftrekbaar

Iedereen heeft zijn eigen voorkeur, Attent-limburg helpt je uit te zoeken wat het beste bij je past. Het onderstaande filmpje geeft je alvast wat informatie over deze nieuwe vorm van kopen.

Bereken uw voordeel hier

bekijk de brochure

of kijk eerst dit filmpje

 

Maak een complete hypotheekbegroting
meer informatie
Hypotheek oversluiten. Wat levert dat op?
meer informatie
Hypotheekrente al vanaf: (Bekijk hier alle rentes)
meer informatie