Heeft u een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

Attent-Limburg Hypotheektoezegging

U bent op zoek naar een geschikte woning. Op het moment dat u een huis heeft gevonden dat aan uw wensen voldoet, wilt u snel kunnen handelen. Een bod doen, onderhandelen en de koop sluiten. Dat kan alleen als u heel goed weet wat uw mogelijkheden zijn. Een snelle maximale hypotheekberekening op internet of door uw hypotheekadviseur biedt hier niet voldoende zekerheid.

U wilt zekerheid dat u de woning kunt financieren.

Met de hypotheektoezegging van Attent-Limburg kunt u zich onderscheiden van de andere bieders. U heeft namelijk een certificaat waar duidelijk opstaat voor welk hypotheek bedrag u goed bent. U heeft een financiele onderbouwing waaruit blijkt dat u de woning kunt financieren. Doordat wij al enkele stukken, die we nodig hebben voor de financiering in huis hebben , kunnen we ook snel handelen richting de geldverstrekker. Een renteaanbod is  vaak al binnen 1 dag geregeld en een bindende offerte al vaak binnen 3 weken. Dit is afhankelijk van de taxatie die gedaan moet worden.

Wat is dit nu "een hypotheektoezegging" en voor wie kan die afgegeven worden?

De hypotheektoezegging is een schriftelijke verklaring waarin Attent-limburg vastlegt voor welk bedrag u vrijwel zeker aan hypotheek kunt afsluiten. In de hypotheektoezegging kunnen we ook vastleggen welk bedrag u aan eigen geld ter beschikking heeft. U kunt deze toezegging gebruiken voor uzelf ter voorbereiding op de aankoop van de woning, maar ook te gebruiken voor de onderhandelingen of het bieden op een woning.

De hypotheektoezegging kan worden aangevraagd door:

Iemand in loondienst, of het nu een vast loondienst verband is of tijdelijk( proeftijd dient verstreken te zijn)

Wat hebben we nodig:

-loonstrook ( niet ouder dan 1 maand)

-werkgeversverklaring( moet nieuw afgegeven zijn)

-geldig legitimatiebewijs

-recente uitdraai BKR

-eventueel bewijs eigen middelen

Uitgangspunten hypotheektoezegging

Attent-Limburg gaat ervanuit dat u correcte en complete info geeft over uw financiële en persoonlijke situatie. Uw situatie ongewijzigd is op het moment dat u de woning koopt. Bij verandering in uw inkomenssituatie of dat u nieuwe verplichtingen aangaat of bestaande vergroot, daar melding van maakt.

De woning moet op eigen grond staan( geen erfpacht) , bestemd voor eigen bewoning en geen woonboot, agrarische bestemming, houtskeletbouw of woonwagen zijn. Er mag geen achterstallig ondehoud zijn en de woning mag niet op gesaneerde grond staan.

Let op :

De hypotheek toezegging is geen hypotheek offerte , het bied u zekerheid wat betreft de hoogte van de hypotheek, maar u kunt hier geen rechten ontlenen . Plaatst u een bod, dan dient u nog steeds in de koopovereenkomst een zogenaamd financieringsvoorbehoud op te nemen.

Voor het opmaken van de hypotheektoezegging worden wel kosten in rekening gebracht € 49,-( inclusief eventueel BTW) en deze krijgt u terug indien Attent-Limburg de hypotheek mag regelen voor uw nieuwe woning.

NU DOEN

( nieuwe woning indien onbekend niet invullen)