Omdat de tijd en ontwikkelingen niet stilstaan werd het tijd de website te vernieuwen.

 

 

Kijk gerust eens rond. Op de website kunt u alle informatie terug vinden wat van u van belang is. tevens lunt u hier berekeningen maken voor verzekeringen( zelfs aanvragen) en hypotheken. Schades en wijzigingen gaan vanaf nu gemakkelijk en online. Liever persoonlijk contact dan is er de button "contact" rechts op het scherm.

heeft u een nieuw huis gezien dan kunt u gemakkelijk via onze homepage op de pagina"bereken uw hypotheek" uitkomen of wilt u weten of oversluiten voor u voordelig is dan gaat u naar "hypotheek oversluiten".

Uiteraard zijn deze hypotheek berekeningen puur indicatief, maar geven u direct inzage in wat u maandelijks aan lasten zou hebben of de hoogte van de hypotheek. Voor een persoonlijk advies is een afspraak zo gemaakt. Rechts op de site zit de button contact. 

Gebruikt u veel de mobile telefoon dan is onze website nu geheel aangepast op de smartphone en kunt u hier net zo gemakkelijk de berekeningen maken. Contact opnemen met André of de binnendienst is heel gemakkelijk, zijn 06-nummer staat op de eerste pagina vermeld en dat van de binnendienst staat onder het kopje binnendienst. Erop klikken en de rest gaat vanzelf.

Wellicht na het bezoek van onze website heeft u vragen of wilt u gebruik maken van ons advies, dan kunt u hiervoor gebruik maken van de button contact rechts op het scherm.

 


Bovenstaand nieuwsbericht is gepubliceerd op 23-11-2017. Dit bericht is met veel zorg en aandacht samengesteld. Desondanks kunnen wij niet volledig instaan voor de correctheid, volledigheid of actualiteit van de informatie.
Maak een afspraak met ons om de meest recente informatie te ontvangen.


Hypotheek oversluiten. Wat levert dat op?
meer informatie
Maak een complete hypotheekbegroting
meer informatie
Hypotheekrente al vanaf: (Bekijk hier alle rentes)
meer informatie