Heeft u een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

  •  0653-458225
08-11-2018

Bewaak mijn hypotheek

Laat uw hypotheek bewaken 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Uiteraard wilt u niet teveel betalen voor uw hypotheek. Attent-Limburg biedt u nu de mogelijkheid om uw hypotheek dagelijks te laten controleren en vergelijken met alle mogelijke denkbare alternatieven. Er zijn uiteindelijk meer dan 40 aanbieders, met elk vele hypotheekvormen en ook nog eens rentes die voortdurend wijzigen.

Hypotheek en hypotheekrente bewaken

Attent-Limburg heeft de oplossing: middels geavanceerde apparatuur en een rente bewaker houden wij uw hypotheek en hypotheekrente continu in de gaten. Kan het goedkoper? Zijn er betere voorwaarden mogelijk? Dan hoort u het gelijk! Natuurlijk houden we hierbij rekening met alle eventuele kosten die gepaard gaan met het oversluiten. Zo betaalt u nooit teveel en heeft u altijd de zekerheid van de beste voorwaarden en laagste maandlasten voor uw persoonlijke situatie. 

Dit zeggen onze klanten hierover:

Fred en Evi:

2 jaar geleden een hypotheek afgesloten via Attent-Limburg, met een service contract. Kwam André langs en zei dat we nog eens € 2500,- konden besparen. Gewoon bij de eigen geldverstrekker zonder naar de notaris te hoeven of taxatie te laten doen. Wij zeggen alleen maar Attent-limburg , dat is heel ATTENT, prima service.

Wilt u ook deze service dan neem via onderstaand formulier contact met ons op en dat kan ook als u uw hypotheek of verzekering niet via ons heeft afgesloten.

 

Meer weten of persoonlijk advies?

Gegevens