Heeft u een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

  •  0653-458225
15-01-2019

Speciaal voor starters de hypotheek toezegging

De markt is nog steeds gespannen en op 1 huis komen vaak 20 tot 30 mogelijke kopers. Vaak wordt een bod niet goed voorbereid uitgebracht en de verkopers moeten weer op zoek naar een nieuwe koper. het is dus de vraag of het hoogste bod ook wel het beste bod is.

Attent-limburg gaat de koper helpen met het goed voorbereid uitbrengen van een bod. Al voordat er een woning in beeld is kun je namelijk al een toezegging krijgen tot welk bedrag je een financiering kan krijgen. Deze hypotheektoezegging komt tot stand nadat er een uitvoerige controle is geweest op de inkomenssituatie van de koper.

Zo slaat u als koper twee vliegen in een klap, u heeft een betrouwbare en grondige berekening van uw mogelijkheid  en u kunt deze toezegging meesturen met uw bod. De verkoper weet dan dat hij te maken heeft met een partij die goed voorbereid een bod uitgebracht heeft en niet zich hoeft af te vragen of alles wel lukt. Bovendien doordat attent-Limburg al op voorhand veel zaken heeft bekeken en in bezit heeft, is de termijn voor de financieringsvoorbehouden een stuk korter. Dit geeft voor alle partijen meer rust.

Lees hier alles over de hypotheektoezegging

Meer weten of persoonlijk advies?

Gegevens