Het DELA CoöperatiespaarPlan is een spaarverzekering waarmee de klant geld opzijzet voor de lange termijn, met een vaste rente van 2,00%. Voor een mooi appeltje voor de dorst. Of voor bijvoorbeeld de studie van kind of kleinkind.

De spaarverzekering van DELA, het CoöperatiespaarPlan

 • Vaste rente van 2,00%:
  Het gaat om geld dat uw klant minimaal de komende 10 jaar niet nodig heeft. Doordat uw klant het geld zolang wegzet, kunnen wij een vaste rente bieden van 2,00%.
 • Looptijd:
  Uw klant kiest zelf de looptijd van de spaarverzekering. De minimale looptijd is 10 jaar en de maximale looptijd is 30 jaar.
 • Inleg:
  Minimuminleg is € 10 per keer. Periodiek inleggen kan tot maximaal € 2.400 per jaar. Eenmalig inleggen of bijstorten kan per jaar tot een totaalbedrag van € 12.000 op je polis(sen). DELA kan in de toekomst de mogelijkheid tot bijstorten stopzetten.
 • Bij overlijden:
  Extra uitkering van 10% van het tot dan toe opgebouwde saldo, bij overlijden voor het einde van de looptijd.
 • Geld opnemen:
  Tussentijds geld opnemen kan niet. Uw klant kan wel de verzekering beëindigen. Dan ontvangt uw klant het saldo van de verzekering minus afkoopkosten van € 150. Bij een beëindiging na 10 jaar, keren wij het volledige saldo uit zonder afkoopkosten.  

Let OP:

De Nederlandsche Bank stelt zich garant voor spaargelden bij een bank tot een maximum van € 100.000 in geval van faillissement. DELA en het DELA CoöperatiespaarPlan vallen niet onder het depositogarantiestelsel. DELA is een verzekeraar en geen bank.

DELA is een van de meest solvabele levensverzekeraars van Nederland. Zij kunnen nu en op lange termijn goed aan hun financiële verplichtingen voldoen. Hierbij kunt u denken aan het betalen van de verzekeringsuitkeringen. DELA is een gezonde organisatie met gezonde financiële buffers. Eind 2018 waren de buffers ruim 3 keer (373%) zo groot als wettelijk vereist onder de Europese regels van Solvency II. Meer informatie hierover leest u in het rapport over onze solvabiliteit en financiële toestand dat u kunt vinden op dela.nl/jaarverslag

Meer Keuzes
Spaarrentes
Wat gaat de hypotheekrente doen? Stijgen of dalen?
meer informatie
Hypotheek oversluiten. Wat levert dat op?
meer informatie
Hypotheekrente al vanaf: (Bekijk hier alle rentes)
meer informatie