Verzekeringen via abonnement goedkoper?

Het is nieuw en misschien zelfs wel een beetje 'revolutionair'. Maar we bieden het je graag aan. Want voor veel consumenten kan dat voordeliger uit komen. En vaak zelfs nog beter ook. 

Goedkoper. En overzichtelijker. Hoe zou dat voor jou uitpakken?      

Eerst even: de huidige praktijk  

In Nederland kun je je voor bijna alles verzekeren. En tientallen verzekeringmaatschappijen doen dan ook nog eens hun uiterste best iedereen te overtuigen dat uitgerekend zij 'het beste' of goedkoopste zijn.
Ons vak is je te helpen daarin steeds weer de juiste keuzes te maken, ervoor te zorgen dat je dan ook echt goed verzekerd blijft en dat je niet teveel betaalt. Én dat die verzekeringmaatschappijen vooral ook daarna zullen doen wat ze je hebben beloofd: polissen correct opmaken, niet moeilijk doen en bij schade alles snel, volledig en correct vergoeden.

Gratis?

Natuurlijk doen wij dat niet gratis. En toch ontvang je van ons daar nooit een factuur voor.
Want verzekeringmaatschappijen reserveren standaard een deel (percentage) van de premie voor de diensten die de betrokken adviseur levert. Al verschillen die percentages sterk per type verzekering.
Door premie te betalen betaal je tegelijkertijd dus ook voor de dienstverlening van jouw adviseur. En dat is natuurlijk best overzichtelijk. Maar toch:

Via een abonnement kan dat vaak goedkoper

Want iedere polis brengt bij ieder kantoor nu eenmaal administratie met zich mee. Maar zodra al die polissen bij één kantoor worden onder gebracht gaat daar de administratieve druk omlaag. Dat kan veel schelen.
En in die gevallen kunnen wij nagaan of overstappen op één abonnement voor het hele pakket voor jou voordeliger zou kunnen zijn. 
Hoe dat werkt ziet je hieronder. 

Het zal in ieder geval erg praktisch zijn! Want wanneer je al jouw verzekeringen bij ons in beheer geeft, is er in ieder geval één partij die het totale overzicht heeft. En daarmee worden ook nog eens overlapppingen en tekorten voorkomen. 

Hoe dan ook, het is altijd overzichtelijker. Maar vaak ook voordeliger!  

Ons serviceabonnement. 

Eigenlijk heel makkelijk:

  1. Eerst bekijken we al jouw verzekeringen. We voeren ze, waar dat kan, over naar ons kantoor, kijken of dat beter en/of voordeliger kan en maken ze dan gelijk 'provisievrij'. Omdat er dan helemaal geen adviseursbeloning meer in de premies verpakt zit, zullen jouw premies direct al aanzienlijk omlaag gaan.  
  2. Maar onze standaard 'provisiebeloning' verdwijnt dan ook. In plaats daarvan spreken we dan met je een 'abonnement' af. Een vast bedrag per maand of per jaar voor onze diensten. Een beetje afhankelijk van het aantal en soort polissen dat we voor je gaan beheren. Maar de kosten ervan mogen uiteraard niet hoger uitkomen dan je gewend was. Het moet wel voordeliger voor je zijn. Maar dat rekenen we graag voor je uit. 
  3. Nóg een voordeel: vanaf dat moment worden wij ook gelijk het aanspreekpunt voor al jouw verzekeringen. Bij zo'n abonnement hoef je je dus ook nooit meer af te vragen 'bij wie loopt die verzekering ook alweer', want alles loopt dan gewoon bij ons. Wijziging, poliscontroles, vragen, schade? Gewoon even contact met ons kantoor en wij lossen het op.
  4. Bijkomend voordeel: wij hebben dan voor jou een echt compleet overzicht, waardoor overlappingen en tekorten eigenlijk niet meer voor kunnen komen. Een rustig gevoel.

Ja. Ik wil weten hoe dit voor mij/ons uitpakt. 

Geef dan hieronder even jouw gegevens op, dan gaan we snel voor je aan het rekenen.